Het bestuur

HET BESTUUR

Even voorstellen bestuur Bedrijvenvereniging Beverkoog 2017. Van links naar rechts: Huub Meijer Klaver Autogroep Piet Pannekeet JASA Packaging Systems Sjors van Kuipers Stemar Engineering bv Marco Augustijn GCA Reclame & Promoties Hendrik Goeman Borgesius Hormann Alkmaar bv en Anita Vos GCA Reclame & Promoties. Op de foto ontbreekt Occo Koedijker RAVO B.V.

Bedrijventerrein Beverkoog is een dynamische locatie voor het bedrijfsleven. Door de centrale ligging tussen de gemeenten Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard is de Beverkoog ideaal voor een scala aan bedrijven.

Met een gedreven bedrijvenvereniging als katalysator van het bedrijfsgebied werken wij aan verbetering van de veiligheid, duurzaamheid en bereikbaarheid. Daarnaast wordt er in samenwerking met de bedrijven activiteiten georganiseerd zoals gluren bij de buren, voorjaarsborrel en workshops. Uw bedrijf lichten wij groot uit op de bedrijvenpagina van onze website.

Blijf op de hoogte van de Beverkoog. Meld u aan voor de nieuwsbrief, like ons op Facebook en word lid van de bedrijvenvereniging.
Bedrijvenvereniging Beverkoog: Voor en door de Beverkoog.

Zoekt u een bedrijf op de Beverkoog?